Belangrijke info vóór inschrijving

  • Op welk niveau kan jouw kind of jij starten?
  • Op de eerste lesdag worden de deelnemers beoordeeld om na te gaan of ze voldoen aan de voorwaarden. Op deze dag zijn nog wijzigingen in niveaus mogelijk.
  • Ben je in het bezit van een A-kaart en heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming (kansentarief of VT-statuut)? Vul dan je A-kaart nummer in bij de inschrijving op de wachtlijst voor nazicht van de deelnameprijs.
  • Onder ‘Meer info’ bij de inschrijving op de wachtlijst, kan je informatie geven die relevant kan zijn voor onze organisatie (reeds behaalde zwembrevet, voorkeur lesblok, medische info...).

Wachtlijst

Bij inschrijving geef je het niveau op, je zal geregistreerd worden op de wachtlijst. Wanneer er plaats beschikbaar komt, dan ontvangt u een mailtje voor effectieve inschrijving.

Communicatie na registratie

Aanmelden

Nadat je jezelf of jouw kind hebt aangemeld op onze wachtlijst, dien je verder geen stappen te ondernemen. Wanneer er plaats beschikbaar komt, dan ontvangt u een mailtje voor een effectieve inschrijving.

Inschrijven

Wanneer er plaats beschikbaar komt, dan ontvangt u een mailtje voor de effectieve inschrijving. Na deze inschrijving ontvangt u opnieuw een email met bevestiging van deelname.

Let op:

Na inschrijving ontvang je een e-mail met bevestiging van deelname en instructies i.v.m. betaling (geen betaling = geen deelname). Na betaling is de inschrijving definitief.

Eens de lessenreeks van start is gegaan, worden er geen terugbetalingen meer uitgevoerd. Ongeveer twee weken voor de start van de lessenreeks ontvang je alle info omtrent tijdstip van deelname, praktische richtlijnen…

Hoe kan ik mijn zoon of dochter herinschrijven bij de Antwerpse Zwemschool?

Video